• 陈秋冬:评估AI项目 我们需要思考三个问题 2019-05-19
  • 马刺头号球星申请换队并确定下家 波波维奇也不好使了 2019-05-14
  • 芜湖乡间小路上演“警匪片” 警车狂追小轿车 2019-05-14
  • 学深悟透监察法 提高履职尽责能力 2019-05-14
  • 生活垃圾分类到底卡在哪?居民分类意识仍然偏低 2019-05-14
  • 证监会铲除股市“毒瘤” 市场动力逐渐恢复 2019-05-13
  • 弘扬“上海精神” 破解时代难题 2019-05-13
  • 视频:世界杯路边“摄”之印象最深刻的瞬间 2019-05-13
  • 人民的需要与发展的不平衡的矛盾,社会主义追求公平正义的要求与现有的发展方式、分配方式的矛 盾不断加大,必须用马克思主义政治经济学来研究解决。 2019-05-13
  • 清明假期山西旅游综合收入37.96亿 接待游客807.22万人次 2019-05-12
  • 问题茶叶半年16次上黑榜 2019-05-12
  • 白菜-热门标签-华商生活 2019-05-11
  • 男女差别有多大?河北省首次公开发布分性别统计分析报告 2019-05-11
  • 紫光阁中共中央国家机关工作委员会 2019-05-10
  • 高清:F1英国站 汉密尔顿强势夺冠 2019-05-10
  • 英语资讯
    News

    重庆群时时彩:2018年12月英语六级答案发布【试卷三】(新东方版)

    Source: 时时彩计划群太阳    2018-12-18  我要投稿   论坛   Favorite  

    时时彩计划群太阳 www.waep.com.cn 2018年12月英语六级真题答案卷三作文

      For this part, you are allowed 30 minutes to write an essay on how to balance job responsibilities and personal interests。 You should write at least 150 words but no more than 200 words。

      第一段:描述工作责任和个人兴趣很难平衡的一个社会现象。

      第二段:进行观点的阐述。

      第三段:得出结论。

      Along with the development of society, more and more problems are brought to our attention; one of the most serious problems is how to reach the balance between job responsibilities and personal interests。 People have different attitudes towards the problem。

      It is generally agreed that job responsibilities has been playing an increasingly important role in our life, because we need to complete them to earn money for life。 But if people put too much time on work, their mental conditions will be damaged and suffer from kinds of diseases。 The sub health of workers has attracted extensive attention of the society, which can be found in TV programs, newspapers, university classes and many aspect of our everyday life。 Thus, in addition to work responsibility, people should develop personal interests using spare time。 Then, they could enjoy the life and get rest both physically and mentally。 However, if people invest too much time on personal interests, their career developments may be affected and lost opportunities for a better life。

      From what has been discussed above, we may safely draw the conclusions that people should focus on work responsibility during work time and develop personal interests on spare time。

      2018年12月英语六级真题答案卷三翻译

      (1)中国越来越重视公共图书馆,并鼓励人们充分加以利用。(2) 新近公布的统计數字表明,中国的公共图书馆数量在逐年增长。(3) 许多图书馆通过翻新和扩建,为读者劍造了更为安静、舒适的环境。 (4)大型公共图书馆不仅提供种类繁多的参考资料,而且定期举办讲座、展览等活动。(5)近年来,也出现了许多數字图书馆,从而节 省了存放图书所需的空间。(6) -些图书馆还推出了自助服务系统, 使读者借书还书更加方便,进一步满足了读者的需求。

      解析:

      逻辑重建:

      第五句是典型的无主句,应该改写为“许多数字图书馆在近年出现”,后面是结果状语,可以使用现在分词短语。第六句中“使读者借书还 书更加方便”的逻辑主语应该是“數字图书馆”,所以可以使用定语从 句连接,“进一步满足......’’是明显的结果状语,可以用现在分词短语。

      词汇

      “翻新”是renovate,也可以用“重建”rebuild替代。“推出……系统”

      就是“装备系统”,用be equipped with即可。

      参考答案:

      China attaches more and more importance to public libraries and encourage people to make full use of them. The newly publicized statistics demonstrate that the number of public libraries in China is increasing year by year. Many libraries, through renovation and expansion, have created a quieter and more comfortable environment for readers. Large public libraries not only provide a large variety of references but also hold activities like lectures and exhibitions. Many digital libraries have appeared in recent years, saving much space for keeping books. Some libraries are equipped with the self-service system, which brings more convenience to/facilitates book-borrowing and book-returning, thus satisfying the readers' demand further.

      2018年12月英语六级真题答案卷三阅读

      第一篇:高等数学在美国的教育方法引起了美国教育界的争论

      46.what does the author say about ordinary Americans?

      答案:B -- They think math is a complex subject.

      47.What is the general complaint about America's math education according to Hacker?

      答案:A - America is not doing as well as China.

      48.What does Andrew Hacker's Numeracy 101 aim to do?

      答案:B-Enable students to make practical use of basic math.

      49.What does Maria Droujkova suggest math teachers do in class?

      答案:A - Make complex concepts easy to understand.

      50.What does Pamela Harris think should be the goal of math education?

      答案:C - To broaden Americans' perspectives on math.

      第二篇:机器人在护理老人方面有很大的贡献

      51.What does the author say about Japan?

      答案:B - It takes the lead in providing robotic care.

      52.What do we learn about the robot Terajgio ?

      答案:C - It does not have much direct contact with patients.

      53.What are telepresence robots designed to do?

      答案:D - Facilitate communication between patients and doctors or family members.

      54..What is one special feature of the robot Actroid F?

      答案:A- It interacts with patients just like a human companion.

      55.What can we infer from the last paragraph?

      答案:C- Robots will not make nurses redundant.


    将本页收藏到:
    上一篇:2018年12月英语六级答案发布【试卷二】(新东方版)
    下一篇:返回列表

    最新更新
    论坛精彩内容
    网站地图 - 学习交流 - 恒星英语论坛 - 时时彩计划群太阳 - 时时彩计划群太阳 - 时时彩计划群太阳 - 时时彩计划群太阳
    Copyright ©2006-2007 时时彩计划群太阳 www.waep.com.cn All Rights Reserved
  • 陈秋冬:评估AI项目 我们需要思考三个问题 2019-05-19
  • 马刺头号球星申请换队并确定下家 波波维奇也不好使了 2019-05-14
  • 芜湖乡间小路上演“警匪片” 警车狂追小轿车 2019-05-14
  • 学深悟透监察法 提高履职尽责能力 2019-05-14
  • 生活垃圾分类到底卡在哪?居民分类意识仍然偏低 2019-05-14
  • 证监会铲除股市“毒瘤” 市场动力逐渐恢复 2019-05-13
  • 弘扬“上海精神” 破解时代难题 2019-05-13
  • 视频:世界杯路边“摄”之印象最深刻的瞬间 2019-05-13
  • 人民的需要与发展的不平衡的矛盾,社会主义追求公平正义的要求与现有的发展方式、分配方式的矛 盾不断加大,必须用马克思主义政治经济学来研究解决。 2019-05-13
  • 清明假期山西旅游综合收入37.96亿 接待游客807.22万人次 2019-05-12
  • 问题茶叶半年16次上黑榜 2019-05-12
  • 白菜-热门标签-华商生活 2019-05-11
  • 男女差别有多大?河北省首次公开发布分性别统计分析报告 2019-05-11
  • 紫光阁中共中央国家机关工作委员会 2019-05-10
  • 高清:F1英国站 汉密尔顿强势夺冠 2019-05-10